Betaling & levering

 

Als officiële partner van webshop Keurmerk en MultiSafepay, de meest veilige en betrouwbare Payment Service Provider van dit moment, garanderen wij bij Valgofix.nl een simpele, maar vooral veilige en betrouwbare betalingservaring. Waarbij de klant altijd voorop staat. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende betaalmethodes.
 

Betaalmethodes

iDeal

 

Ideal is gegarandeerd de snelste afhandeling van je bestelling en heb je je producten ook het snelst in huis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en uw bestelling de dag erna al thuis!

PayPal

PayPal is één van de meest veilige en meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. Ook in Nederland is PayPal zeer populair en won dan ook in 2009, 2010 en 2011 in Nederland de Thuiswinkel Award voor de beste financiële dienst op het internet en won in België de BeCommerce Award in 2010. Om te betalen is eigelijk alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Zo gaat de betaling zeer gemakkelijk en snel en heeft u uw bestelling bij betaling via PayPal dan ook de dag erna al thuis.

Wel wordt er een kleine vergoeding gerekend voor een betaling via PayPal, aangezien PayPal zelf kosten rekent voor het gebruik van hun provider.
 

Bankoverschrijving / Vooruitbetaling?

Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Valgofix.nl . Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.?Houdt u er wel rekening mee dat als u geen rekening heeft bij de Rabobank het een aantal werkdagen kan duren voordat het geld op de rekening staat en het dus ook langer duurt totdat u uw bestelling thuis heeft. De order wordt namelijk pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening van Valgofix.nl gestort is. Vermeld overigens altijd je ordernummer en naam bij een overboeking. 

Hieronder treft u de bankgegevens van Valgofix.nl.

Rekeningnummer: 118678728

IBAN: NL19RABO0118678728

Bank: Rabobank Waterland Te Volendam

BIC:RABONL2U
 

Visa / Mastercard

 

Via onze betalingspartner MultiSafePay kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van VISA en Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. En omdat de betaling direct word afgerond zal uw bestelling ook meteen worden verwerkt en verzonden, zodat u deze op werkdagen de dag erna al thuis heeft.
 

Bancontact / Mister Cash

 

Bancontact / Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een zeer snelle en veilige online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bij ons online betalen met Mister Cash. En uw bestelling zal vervolgens direct worden verwerkt en verzonden.
 

DIRECTebanking

 

DIRECTebanking (ontwikkeld door Payment Network AG) is de nieuwe innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenomeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit al een veel gebruikte online betaalmethode. De betaalmethode werkt in principe hetzelfde als iDeal en ook hierbij zal uw betaling net als uw bestelling direct worden verwerkt en verzonden, zodat u deze zo snel mogelijk thuis heeft.
 

GiroPay

 

GiroPay wordt gezien als de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers (zo’n 75% van de Duitse markt!). Net als bij iDEAL hoeft iemand die via Giropay een aankoop op Internet wil betalen zich niet vooraf te registeren. Ook is er geen aparte software nodig. Het enige vereiste om via Giropay te kunnen betalen is de beschikking over een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren. En net als bij iDeal, wordt bij GiroPay uw betaling en bestelling direct verwerkt en verzonden.
 

Levering

 

Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via PostNL .Hierdoor kunnen wij dan een zeer snelle levering binnen Nederland, België en Duitsland bewerkstelligen. Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, is dan ook de volgende dag al thuis!

Heel soms kan het voorkomen dat een product niet voorradig is, wij zullen u dan direct informeren wanneer het product wel geleverd wordt. En zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren. 

En door een unieke samenwerking met PostNL kunt u uw bestelling ook nog eens stap voor stap volgen. Daarbij passen alle producten door de brievenbus, dus u hoeft ook niet huis te blijven. 
 

Vragen over levering

Gratis verzending in heel Europa

Bij Valgofix.nl staat de klant altijd voorop, en om onze klanten altijd de beste deal te kunnen geven wordt uw bestelling altijd gratis verzonden door heel Europa!

Bezorging op zaterdag?

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn bezorgen wij onze producten ook op zaterdag!

Levertijd?

Valgofix.nl is ook al jaren werkzaam in heel Europa en om de snelheid van zenden hier te garanderen worden zendingen door heel Europa verzonden met Post NL,

Levertijd bij vooruitbetaling?

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling met internetbankieren, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.
 

Bezorging in het buitenland?

Bij Valgofix.nl is het ook mogelijk om uw bestelling in het buitenland (verder als België) te laten bezorgen. De bezorgtijd is alleen jammer genoeg iets langer dan wij in Nederland nastreven (voor 18.00 uur besteld, morgen thuis). De levertijd bedraagt dan meestal, afhankelijk van de afstand, 2 tot 6 werkdagen.
 

Gratis retourneren in heel Europa

Bij Valgofix.nl staat optimale service voorop dus niet goed, geld terug! Voor meer informatie hierover, klikt u dan hier.

(Alle bestellingen die door Valgofix.nl worden ontvangen, worden direct verwerkt en overgeleverd aan Post NL. Maar omdat wij geen effect hebben op de werkwijze van Post NL zijn de aflevertijden jammer genoeg onder voorbehoud)