Over ons

 

Valgofix.nl is onderdeel van Podobrace. Podobrace is een initiatief van Rob en Bill Duin, deze webshop is uitgegroeid tot één van de grootste webshops voor (sport)braces en (sport)zolen in Nederland en België. Door de duizenden bestellingen die Podobrace op jaarbasis verwerkt staat deze onderneming ondertussen al meer dan 30 jaar bekend om hun optimale service, betrouwbaarheid, snelle levering, maar vooral hun uitmuntende kwaliteit en ervaring. 

 

Rob Duin (één van de grondleggers van Podobrace) studeerde af aan de academie voor fysiotherapie "Leffelaar" in 1978 en is verantwoordelijk voor het opzetten van twee praktijken binnen Volendam. Hier behandelt Rob en andere collega therapeuten al meer dan 30 jaar mensen met de meest uitlopende lichamelijke klachten. Naast het afrondcen van zijn studie binnen de academie "Leffelaar" studeerde hij in 1981 af aan de sportfysiotherapie opleiding (NOC-NSF Structuur). Vervolgens studeerde hij in 1984 af als manueel therapeut (met. v/d Bijl). Bovendien nam Rob Duin, na topsporter te zijn bij handbalvereniging HV Volendam, toentertijd direct de verzorging van de handbal selectie op zich. Tot op heden is Rob Duin al jarenlang actief als hoofd Medisch Team van ondertussen meermalig landskampioen HV Volendam.

 

Door zijn functie bij HV Volendam merkte hij op dat er door de jaren heen nog steeds een grote hiaat was in het succesvol kunnen behandelen van de meer langdurige en steeds terugkerende (sport)blessures. Daarom verdiepte hij zich in de podoposturale therapie (afgestudeerd in 1985/1987) en sportpodologie (afgestudeerd 1997). Hierdoor kreeg hij meer mogelijkheden, d.m.v. podoposturale zolen en individuele sportzolen, om via de verandering van de lichaamshouding, soms minimaal, de meer blijvende en langdurige problematieken toch regelmatig tot een goed einde te brengen.

 

Gaandeweg al zijn opleidingen kwam hij tot het besef dat goede preventiemaatregelen heel veel (sport)blessures kunnen voorkomen. Dit besef is de basis geweest voor het opzetten van Podobrace.nl. Door zijn werkzaamheden bij de handbal en zijn praktijken heeft Rob zijn zoon Bill Duin erbij gehaald om deze website met shop te runnen. 

Het aanstellen van Bill bleek door de jaren heen al meteen een hele goede zet te zijn geweest. Onder leiding van Bill is Podobrace uitgegroeid tot één van de grootste webshops voor (sport)braces en (sport)zolen in Nederland en België! Dit heeft er mede toe geleid dat Valgofix.nl opgericht is. 

 

Door de jarenlange ervaring van Rob Duin hebben zij samen een selectie hebben kunnen maken van de beste, veiligste en meest effectieve (sport)braces,(sport)zolen, sportcompressiekousen op de markt. Gaandeweg hebben zij hun daarna verder opgesplitst in preventiemateriaal variërende van de beste orthopedische kussens, teencorrectoren tot de meest betrouwbare producten voor sportbescherming. Waarbij er door de aanwezigheid van Podoposturale therapeuten ook mogelijkheden zijn voor het vervaardigen van individueel aangepaste zolen, sportzolen of podoposturale zolen. Klikt u daarover hier voor meer info.

 

Na bijna 32 jaar worden de basisprincipes van Podobrace, nu ook binnen Valgofix.nl, nog steeds elke dag nageleefd. Hierbij streven zij bij elke klant of patiënt naar optimale service, betrouwbaarheid en vooral het bieden van kwaliteit. Alle producten die beide webshops aanbieden zijn dan ook door therapeuten en specialisten met de uiterste zorg geselecteerd uit een enorm scala van aanbiedingen. Bovendien is ons assortiment door de jaren heen uitvoerig door (top)sporters en in onze praktijken voor Fysio/Manuele/Podoposturale therapie en Sportpodologie getest. Mede door deze expertise, kennis (vanuit verschillende medische invalshoeken) en jarenlange ervaring kunnen zowel Podobrace als Valgofix de optimale kwaliteit en werking van al hun producten bevestigen.

 

Dus bent u op zoek naar de allerbeste producten, geselecteerd door specialisten? En houdt u van gemakkelijk en veilig bestellen met een super snelle levering, waarbij al 32 jaar optimale kwaliteit en service als uitgangspunt wordt gebruikt? Klikt u dan hier.

En als u op zoek bent naar een onafhankelijk deskundig consult door één van onze specialisten? Aarzel dan vooral niet om ons te mailen of te bellen; +3185 2010818, zodat we u snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Ons team staat dagelijks voor u klaar.