logo-webshop-award           logo-emota         logo-fedbackcompany          logo-omni          logo-defysiotherapeut

Retourbeleid

Bij Valgofix en Podobrace staat service altijd voorop, dus niet alleen het verzenden, maar ook het retourneren is helemaal gratis in heel Europa! Het retourneren is daarbij ook heel simpel, bij elke bestelling zit namelijk een retourformulier waarop precies staat wat u moet doen en dat is het volgen van deze 5 stappen:

 

1. Check of het product voldoet aan alle onderstaande voorwaarden. Ja? Ga dan verder met stap 2.

2. Vul alle gegevens in op het bijgeleverde formulier.

3. Stop het ingevulde formulier terug in de envelop. Formulier altijd meezenden.

4. Download het retourlabel onderaan deze pagina en plak deze op de gesloten envelop. (Altijd terugzenden in een envelop, niet in een pakket)

5. Geef tot slot de envelop af bij een postkantoor of postbus bij u in de buurt.

 

Zodra de retourzending bij ons binnen is, zal onze financiële afdeling direct het volledige door u betaalde bedrag terugstorten op uw rekening. Online veiligheid staat bij Podobrace altijd voorop, de retournering verloopt dan ook voor de veiligheid altijd via onze partners Multisafepay en Paypal. (Kan door het verwerken tot 12 werkdagen duren).

Klarna Factuur: Als u uw bestelling via Klarna Factuur heeft geplaatst, en u heeft de bestelling nog niet betaald, dan zal deze bestelling gelijk worden geannuleerd. Heeft u de bestelling al wel betaald, dan zal het volledige bedrag direct op het door u opgegeven rekeningnummer worden teruggestort.

Retourvoorwaarden

Het te ruilen of te retourneren product moet altijd voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

• Het product mag niet vies zijn.

• Het product mag niet beschadigd zijn.

• Het product mag niet uitvoerig gedragen zijn.

• Het artikel dient in de originele verpakking binnen 14 dagen te worden teruggestuurd!

• Voldoet de retourzending niet aan de voorwaarden, dan wordt de bestelling weer geretourneerd naar de klant.

Retourlabel

Download uw retourlabel hier en plak deze op de gesloten envelop (Altijd terugzenden in een envelop, niet in een pakket) het retourneren is helemaal gratis in heel Europa!

Garantie?

Het is belangrijk om gelijk na ontvangst van de zending uw bestelling te controleren op gebreken. Mocht het product gebreken vertonen, dan valt dit onder de garantieregeling. Wij zullen u dan direct een ander artikel toezenden en alle gemaakte kosten voor onze eigen rekening nemen. De garantieduur voor dit product is 3 maanden en alleen als het een fabricagefout is.

Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan vooral niet om ons een email te sturen of te bellen: +3185 2010818 zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Ons team staat altijd voor u klaar!